Paolo’s pizza is moeilijk in woorden te omschrijven. Je kunt beter komen zien hoe Paolo het deeg kneedt. En dan meteen een stukje proeven als de grote plaatpizza’s warm uit de oven komen: de knapperige en tegelijk smeuïge bodem, de intense smaak van Italiaanse oregano (Paolo’s geliefde geboortegrond), het zoet en zuur van de zelfgemaakte tomatensaus. En tot slot de mozzarella, nét gesmolten en nog een beetje zacht vanbinnen. Paolo’s pizza is een vurig stukje Italiaans levensgeluk speciaal voor jou gemaakt.
Tegenwoordig bakt Paolo zijn pizza’s elke vrijdagavond bij La Cantina. Wat ooit de kantine was van de nonnen van het klooster van Onze Lieve Vrouw ter Eem is, hoe kan het ook anders, La Cantina. Een restaurant én winkel met een hoofdrol voor lekkere dingen uit Zuid Italië. Een heerlijke plek in het oude Eemklooster, waar je welkom bent voor koffie, taart, lunch, borrel en diner. Cosa C’è In Un Nome…