Elsenburg Sebastiani
  • BROODMAKERS
  • BROOD
  • PIZZA
  • PATISSERIE
  • WORKSHOPS
  • CONTACT
  • Menu

Paolo

werd geboren in Rome en groeide op in de liefde voor eten. Dat hij broodmaker werd kwam door de kappertjes die hij Carel liet proeven.

Meel

Hier begint het brood van Elsenburg&Sebastiani broodmakers.

Broden

Deeg wordt zachtjes wakker geschud.

Carel

wilde na twintig jaar werken als chef en patissier graag de diepte in met maar één ding: brood. Hier valt elke dag nog zoveel nieuws te ontdekken!

Pelle

Marieke

koos na haar studie HBO – verpleegkunde met hart en ziel voor het bakkersvak.

Pizza olie

Niets anders dan rust, stilte en focus. Hier begint een dag.

Dario

verloor zijn hart nooit helemaal aan de modewereld, wél aan het bakkersvak. Want met je handen iets maken waar mensen zo blij van worden, is het mooiste dat er is.

Broodmakers

Om 5 uur ’s ochtends is de stad nog in diepe slaap...

  • Facebook
  • Instagram
  • Location
Scroll naar bovenzijde