BROODMAKERS
BROOD
PIZZA
PATISSERIE
WORKSHOPS
CONTACT
Menu
Menu
Paolo
werd geboren in Rome en groeide op in de liefde voor eten. Dat hij broodmaker werd kwam door de kappertjes die hij Carel liet proeven.
Meel
Hier begint het brood van Elsenburg&Sebastiani broodmakers.
Dario
verloor zijn hart nooit helemaal aan de modewereld, wél aan het bakkersvak. Want met je handen iets maken waar mensen zo blij van worden, is het mooiste dat er is.
Pelle
Carel
wilde na twintig jaar werken als chef en patissier graag de diepte in met maar één ding: brood. Hier valt elke dag nog zoveel nieuws te ontdekken!
Broodmakers
Om 5 uur ’s ochtends is de stad nog in diepe slaap...
Pizza olie
Niets anders dan rust, stilte en focus. Hier begint een dag.
Broden
Deeg wordt zachtjes wakker geschud.
Marieke
koos na haar studie HBO – verpleegkunde met hart en ziel voor het bakkersvak.
Scroll naar bovenzijde